ARRANGEMENTER

Se det arrangementer fra sidste års festival her og få fat i dine billetter med det samme!

Vi offentliggør senere nye spændende arrangementer.

Alle All Stars Middag Budgetvenlig Børnevenlig Eksklusive Gratis Kurser Middage Smagninger Sundhed, motion og livsstil Udenfor Aalborg Unge og studerende
 • Pingvinens Badedag
  Pingvinens Badedag

  Oplev en dag med ren velvære ved Limfjorden med Aalborg Heat og Restaurant Pingvin! Forkæl dig selv med vildmarksbad og sauna med panoramaudsigt, efterfulgt af en lækker brunch på Restaurant Pingvin.

  Læs mere og køb billet
 • Lydkrydderi til din kaffe
  Lydkrydderi til din kaffe

  Vidste du, at lyden fra Kate Bush eller Otis Redding påvirker smagen på din kaffe? Forstå dine sanser og lær hvordan musikken kan påvirke din kaffeoplevelse. Bliv guidet gennem oplevelsen af PhD og Lektor i musikvidenskab, Mads Walther-Hansen.

  Læs mere og køb billet
 • Lakridsfestival
  Lakridsfestival

  Smag det sorte guld i flere former, når der under Nordjysk Madfestival bliver sat særligt spot på den lækre lakrids ved et unikt event på charmerende Stjernepladsen. Smag lakridsen i flere former og sammensætninger.

  Læs mere og køb billet
 • Rom og Røg
  Rom og Røg

  Dyk ned i en mandehørmende oplevelse på Egholm, hvor nordjyske romdrikkende mænd bliver dus med kulgrillen igen! Weber Grill Academy og Vin & Vin tager dig med på en ekspedition ind i kulgrillens evner og Caribiens fortryllende romunivers. Nyd saftigt kød over kulen og smag på 8 forskellige rom.

  Læs mere og køb billet
 • Yoga Sound Journey
  Yoga Sound Journey

  Træd ind i en verden af sansefuldhed og fordybelse med Shapur fra Yoga Sound Journeys , hvor vi sætter scenen til en unik rejse gennem yoga, lyd, musik, hvortil der vil blive serveret 4 lækre anretninger leveret af CK Dining.

  Læs mere og køb billet
 • Nordjysk Madfestivals Åbningsarrangement
  Nordjysk Madfestivals Åbningsarrangement

  Mere information kommer snarest, Glæd jer!

  Læs mere
 • Carlo & Camillos italienske familiemiddag
  Carlo & Camillos italienske familiemiddag

  Carlo & Camillo inviterer til en afslappet og hyggelig middag med fem serveringer og skønne vine, hvor fællesskab og familie står i centrum. Oplev kvalitetsmad fra Carlo og Camillos kulinariske baggrund og lyt til gode historier omkring bordet

  Læs mere og køb billet
 • Kommunikerbar – Food Edition
  Kommunikerbar – Food Edition

  Et netværksmødet – hvor vi mødes i virkeligheden

  Arrangementet handler om at mødes i virkeligheden, der er ikke noget digitalt mødested der kan slå et face to face møde med en kold forfriskning i hånden.

  Kl. 15.00 Fredagsbaren er åben
  Kl. 16.00 Foredrag: “Om Nordjysk Madfestival” af Sarah Kruse. 30 min.
  Kl. 18.00 KommunikerBar er slut for denne gang!

  Læs mere og køb billet
 • Vin, Tapas & Art Walk
  Vin, Tapas & Art Walk

  Med vores nye vin & Art Walk inviterer vi dig på en farverig byvandring. Du vil samtidig få muligheden for en vinsmagning af 3 forskellige vine og en let anretning af lækre tapasretter.

  Læs mere og køb billet
 • Jeanetts Farverige Fredagsbar
  Jeanetts Farverige Fredagsbar

  En klassiker er en klassiker af en grund, og derfor er Jeanetts Farverige Fredagsbar nemlig igen at finde på madfestivalens program – nu med 80’er tema. Arrangementet er for dig, som elsker kulørte drinks, discorytmer og boogie dans med armene i vejret.

  Læs mere og køb billet
 • Eksklusiv Middag med Nicolas Min Jørgensen
  Eksklusiv Middag med Nicolas Min Jørgensen

  Helt eksklusiv middag med Nicolas Min Jørgensen, ejer og køkkenchef på Michelin-restauranten TRI i Agger, når han rykker til Aalborg

  Læs mere
 • Skansens Wellness dag
  Skansens Wellness dag

  Træd ind i en verden af ren forkælelse og velvære med vores eksklusive wellness-dag! Nyd to skønne saunagus-sessioner, luksuriøs hudpleje nøje udvalgt af Louise Nørgaard, og ubegrænset adgang til relax-afdeling med varme bade og saunaer.

  Læs mere og køb billet
 • Padel og Pattegris
  Padel og Pattegris

  SKANSEN inviterer til en dag med Americano Padel Tennis og lækker pattegris! Kom og vær med til sjove kampe på banen, efterfulgt af en hyggelig sammenkomst med god mad og godt selskab. En perfekt dag med sport, mad og fællesskab på Skansen!

  Læs mere og køb billet
 • Middag i Zoo
  Middag i Zoo

  Oplev aalborgensisk og nordjysk top gastronomi ved en vild middag i Zoo. Aalborgs førende restauranter præsenterer deres mest spektakulære retter i Skovbakken, og i år med et ekstra twist. Vær klar til en unik aften med overraskende gastronomiske oplevelser og en Wine Walk i parken i samarbejde med førsteklasses vinleverandører.

  Læs mere og køb billet
 • En tur til Vesterhavet
  En tur til Vesterhavet

  V-hav & Tabu inviterer til årets Nordjysk Madfestival ved Vesterhavet! Oplev nordjysk nærvær og kvalitetsråvarer fra det lokale økologiske landbrug og Limfjorden. Bobler på busturen, snacks med havudsigt, og en 7-retters middag venter dig.

  Læs mere og køb billet
 • Lær at lave italiensk pizza
  Lær at lave italiensk pizza

  “Turen går til Italien – italienske pizzaer” arrangement! Bliv mester i at lave autentiske italienske pizzaer fra bunden ved vores “Turen går til Italien – italienske pizzaer” arrangement! Imponer din familie med hjemmelavede mesterværker.

  Læs mere og køb billet
 • Lær at lave fyldte chokolader
  Lær at lave fyldte chokolader

  Dyk ned i en uimodståelig chokoladeoplevelse og skab dine egne fyldte chokolader med os! Udforsk forskellige chokoladetyper og fyld, lær tempereringsteknikker, og nyd dine håndlavede kreationer sammen med andre chokoladeentusiaster. Kom med og skab søde minder!

  Læs mere og køb billet
 • Lær at lave flødeboller
  Lær at lave flødeboller

  Få styr på flødebollens kunst med vores inspirerende kursus! Fra valg af chokolade til temperering, dykker vi ned i alle trin for at skabe den perfekte flødebolle. Alt udstyr er inkluderet, så du kan dykke ned i delikate smagsoplevelser og måske endda tage lidt med hjem.

  Læs mere og køb billet
 • Solsidens Fællesspisning
  Solsidens Fællesspisning

  Kom og nyd lækker grillmad til Fællesspisningen for ALLE ved Nørresundby Havnehuset! Der vil være en undeholdning for alle, hvor du bl.a. kan opleve live musik, streetart og sjove børneaktiviteter.
  Kom og vær med til hyggen!

  Læs mere og køb billet
 • Høstfest hos Naturbruget Tranum
  Høstfest hos Naturbruget Tranum

  Restaurant Tabu og Tranum Naturbrug præsenterer en høstfest under åben himmel, hvor du kan nyde en menu inspireret af Pia & Flemmings marker. Tabu & teamet står for madlavningen over grill og bål. En unik landlig oplevelse.

  Læs mere og køb billet
 • Vin og værdier
  Vin og værdier

  Oplev en aften med livskvalitet gennem vinsmagning, tapas og dybe samtaler hos Vin&Vin, i samarbejde med Kvindeværket. Oplev sanseoplevelser og autentiske samtaler om trivsel og balance i godt selskab med andre fantastiske kvinder. En aften for selvforkælelse, udfordring og åben samtale om trivsel, femininitet og livsbalancen.

  Læs mere og køb billet
 • Hot Yoga og Bobler
  Hot Yoga og Bobler

  Dyk ned i en unik kombination af træning og forkælelse hos SKANSEN Fitness med Hot Yoga og Bobler! Oplev en festlig yogatime fyldt med varme og bevægelse, efterfulgt af smagsfulde bobler fra Calmasino. En oplevelse for krop og sind

  Læs mere og køb billet
 • BLUES & BÆLGFRUGTER
  BLUES & BÆLGFRUGTER

  Nyd en aften med lækker mad, bluesmusik og hyggeligt samvær! Vores menu byder på bælgfrugter og lokale grøntsager, mens A MINOR BLUES BAND sørger for stemningen. Velkommen til en uforglemmelig aften med god mad, fantastisk musik og nye bekendtskaber!

  Læs mere og køb billet
 • All Star Middag hos Nam
  All Star Middag hos Nam

  Oplev en eksklusiv smagsoplevelse sammensat af Nam’s All-star favoritter! Nam har omhyggeligt sammensat de absolutte All-stars fra menukortet og gennem årerne til en fantastisk menu spækket med uforglemmelige retter og tilberedt af restaurantens All-stars hold.

  Læs mere og køb billet
 • Høstfejring på Lindenborg Slot
  Høstfejring på Lindenborg Slot

  Oplev en spektakulær aften på det eksklusive Lindenborg Slot med Michael Miv Pedersen fra Restaurant Tabu. Nyd traditionelle danske retter lavet af friske lokale afgrøder i smukke omgivelser, inklusive vinmenu. Før middagen kan gæsterne nyde en rundvisning i slottets Nord- og Sydfløj ledet af administrerende direktør Henrik Thorlacius-Ussing

  Læs mere og køb billet
 • All Star Middag hos Tabu
  All Star Middag hos Tabu

  Tabu inviterer dig til at opleve Nordjyllands råvarer som aldrig før. Med en 10-retters menu ledsaget af udvalgte vine, sætter vi fokus på det Nordjyske køkkens skatte ved årets All Star Middag 2024.

  Læs mere og køb billet
 • All Star Middag Hos Applaus
  All Star Middag Hos Applaus

  Applaus Greatest: All Star Middagen 2024! Kast dig ud i en gastronomisk genoplevelse som ingen anden! Vi bringer tilbage den legendariske All Star Middag.
  Applaus vil i år invitere dig ind til husets gamle klassikere samt de nye bedste – 10 sensationelle serveringer fra tidløse klassikere til innovative nyfortolkninger.

  Læs mere og køb billet
 • Eksklusiv middag i Aalborg Tårnet med CK Dining og Terroir Vin
  Eksklusiv middag i Aalborg Tårnet med CK Dining og Terroir Vin

  Vi forvandler Aalborg Tårnet, og skaber en hel unik og eksklusiv middag i 105 meter over Limfjorden. Glæd dig til en aften, hvor hvert eneste øjeblik er en fest for sanserne.CK Dining er vært, og sørger for at gæsterne er i centrum for en unik kulinarisk smagsoplevelse. Han byder på 10 smagsfulde og visuelt imponerende serveringer. Til at fuldende middagen, har Terroir Vine sammensat en udsøgt vinmenu.

   

  Læs mere og køb billet
 • All Star Middag hos La Locanda
  All Star Middag hos La Locanda

  Få en udsøgt kulinarisk oplevelse med All Star Middag hos La Locanda! Carlo Liberati og hans team serverer en enestående menu sammensat af tidens favoritter fra deres autentiske italienske køkken. En aften med gastronomiske højdepunkter venter på dig.

  Læs mere og køb billet
 • Middag på Broen
  Middag på Broen

  En uforglemmelig middag på Limfjordsbroen, med en dejlig, bro-venlig anretning fra Pingvin og Tabu og lækker vin fra Kjær Sommerfeldt. Smag, udsigt og fællesskab forenes i en enestående oplevelse! I år både til lands og til vands. Med muligheden for at købe en picnic-kurv, der kan nydes til tilsejlende både.

  Læs mere og køb billet
 • Den gode kop kaffe
  Den gode kop kaffe

  Dyk ned i kaffens forunderlige verden hos Bentax! Fra bønne til kop udforsker vi kaffens rejse og bryggekunstens finesser. Få hands-on erfaring med forskellige bryggemetoder og kaffer, og afslut med en rundtur i deres risteri. En aften fyldt med læring, smagsoplevelser og kaffenydelse venter dig!

  Læs mere og køb billet
 • El Mundos Berygtede Quizaften
  El Mundos Berygtede Quizaften

  Dyk ned i El Mundos legendariske quizaften, hvor gastronomiske spørgsmål og festlig stemning venter dig! Udfordr dine smagsløg og viden om mad og drikke i en atmosfære af livlig musik og sjove gåder. Gør dig klar til en uforglemmelig aften fyldt med sjov og hygge!

  Læs mere og køb billet
 • Den Gode Kop Kaffe
  Den Gode Kop Kaffe

  Dyk ned i kaffens forunderlige verden hos Bentax! Fra bønne til kop udforsker vi kaffens rejse og bryggekunstens finesser. Få hands-on erfaring med forskellige bryggemetoder og kaffer, og afslut med en rundtur i deres risteri. En aften fyldt med læring, smagsoplevelser og kaffenydelse venter dig!

  Læs mere og køb billet
 • Champagnesmagning med Rene Langdahl
  Champagnesmagning med Rene Langdahl

  Nyd en eksklusiv champagne-smagning med vinspecialisten Rene Langdahl på Aalborg Teater, hvor stemningen er helt i top. Udforsk håndplukkede domænechampagner fra prestigefulde producenter som Pierre Peters, Robert Moncuits, og mange flere, og lad dig føre tilbage til Paris’ kulturinstitutioner fra 1800-tallet og de brølende 1920’ere

  Læs mere og køb billet